14 januari 2016:

Einde in zicht voor POP-Up Store in Villa Varia Barneveld.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat SEQ LIFESTYLE een pop-up store in Villa Varia opende. In het afgelopen jaar hebben we aan veel mensen ons merk kunnen presenteren, hebben we leuke nieuwe contacten gemaakt en veel geleerd voor de toekomst. Zo gaan wij ons in 2017 nog meer richten op ons eigen label. Op dit moment wordt er zelfs al hard gewerkt aan een nieuwe collectie. In Villa Varia loopt onze tijd als pop-up store ten einde en inmiddels hebben wij de uitverkoop ingezet. Ben je in de buurt? Kom dan ook profiteren van alle mooie koopjes op dit moment!

 

1 september 2016:

Nieuw verkooppunt van ons SEQ LIFESTYLE label.

Vanaf 1 september zijn de artikelen uit het label van SEQ LIFESTYLE voor andere winkeliers beschikbaar bij Cash & Cary Groothandel Dutch Label Collection in Groningen. Winkeliers kunnen eenvoudig een online account aanmaken en een order plaatsen.

 

 

1 februari 2016:

POP Up store in Villa Varia Barneveld.

Per 1 februari opent SEQ LIFESTYLE een pop-up store in Villa       Varia in Barneveld. Villa Varia opent op 1 februari voor het eerst haar deuren en SEQ LIFESTYLE heeft voor een jaar een winkelruimte in dit complex. Wij zullen hier onze nieuwste collecties aan jullie presenteren. Dus ben je in de buurt? Kom dan vooral eens een kijkje nemen!

 

 

 

 

 

 

 

1 november 2015:

Verbod op gratis plastic tassen

Vanaf 1 januari 2016 gaat het verbod in op de gratis plastic tas. Het verbod geldt voor alle plastic tassen, ongeacht de wanddikte. Dus dunne plastic tassen (van bijvoorbeeld 30 micron) en de dikkere plastic tassen (van bijvoorbeeld 70 micron). Winkeliers mogen geen gratis plastic tas meer meegeven aan hun klanten.

Minder plastic afval

Met het verbod voldoet Nederland aan de Europese verplichting om het gebruik van plastic tassen te verminderen. Het doel is om zwerfvuil tegen te gaan en verspilling van grondstoffen te voorkomen. Met het verbod wil de Rijksoverheid ook het bewustzijn van consumenten vergroten. Het verbod kan bijdragen aan duurzaam gedrag, bijvoorbeeld door het hergerbruiken van een tas.

 

 

© 2011 - 2024 SEQ LIFESTYLE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel